Vylepšete si soukromí ve vaší zahradě - betonové ploty jsou skvělým řešením | Beves
Jak betonové ploty a vyvýšené záhony pomáhají zlepšit bezpečnost a soukromí ve vaší zahradě

Jak betonové ploty a vyvýšené záhony pomáhají zlepšit bezpečnost a soukromí ve vaší zahradě

Se sousedem se nehádáte o každé spadlé jablko či o větev přerůstající na váš pozemek, ale přesto máte rádi své soukromí? Od vševidoucích očí a nevyžádaných rad vás mohou elegantně ochránit vyvýšené betonové záhony. Navíc jsou odolné a nepodléhají zkáze tak rychle jako dřevo a lépe chrání úrodu před škůdci. Ještě lepší a účinnější volbou jsou pak betonové ploty.

Lepší soukromí s betonovými záhony a ploty

Samy o sobě jsou záhony z betonu dostatečně vysoké a skryjí vás při opalování nebo při čtení. Pokud však pociťujete nedostatek soukromí a rádi byste jej docílili přírodní stěnou, je třeba rozmyslet, čím je osázíte.

Kromě vhodné půdy, kterou lze obstarat poměrně snadno, musíte mít na paměti hlavně stanoviště, kam záhon umístíte, a tedy jakým vyšším rostlinám se v něm bude dařit. Šelest stébel trávy vás přenese do prázdninového domku u moře, zatímco bambus slibuje rychle rostoucí paraván, který v kombinaci s různě dekorovanými betonovými záhony může z vaší zahrady nebo terasy vykouzlit zenové místo k odpočinku.

V záhonech můžete bez problémů pěstovat také jehličnany, které budou od jara do jara stále zelené, mezi nimi třeba jalovec či borovici kleč. Vydrží také dřeviny jako zimostráz, hlohyně či rododendrony.

Mrazuvzdorné trávy často na podzim mění barvu, dejte šanci vybarvit se trsům ostřice, metlici, ozdobnici čínské nebo rákosníku japonskému. Vedle nich můžete postavit lavičku a v létě se těšit v jejich stínu a v zimě naopak – zabaleni v dece – můžete sledovat, jak se známá zákoutí proměnila prvním mrazem.

Pokud ale už nyní víte, že zelenou zástěnu oko sousedovo prohlédne a jeho hlas k vám přes ni dolehne, a vyhledáváte pocit bezpečí a jistotu soukromí, vsaďte raději na betonový plot. Nabízíme hned několik zajímavých dekorů a různých výšek. Betonové ploty nejen příjemně zútulní váš pozemek, ale také mu dodají neokoukaný šmrnc. Kromě toho sníží i nechtěný hluk, a vás nebude ve vašem království nikdo rušit.

Nenechte se rušit, přes ploty Beves se jen tak někdo nepodívá.

Naše betonové ploty vám přinášejí soukromí, ochranu a další praktické výhody. Jednou z nich je snadná instalace, která šetří váš čas i náklady. Betonové panely jsou navrženy tak, aby je bylo možné rychle a efektivně instalovat, ať už jde o menší zahradu nebo rozsáhlý pozemek.

Další výhodou je možnost kombinace s dalšími materiály, jako je dřevo nebo kov, což umožňuje vytvářet unikátní designová řešení. Betonové ploty jsou také ekologicky šetrné, neboť jsou vyrobeny z přírodních materiálů a mají dlouhou životnost, čímž se minimalizuje potřeba časté výměny a s tím spojené náklady a ekologická zátěž.

Co vyčarujete za betonovým plotem, to už je jen na vás.

Poskytujeme komplexní poradenské služby, které vám pomohou vybrat ten nejvhodnější typ plotu pro váš konkrétní pozemek a potřeby. Díky profesionálnímu přístupu a vysoké kvalitě materiálů jsou betonové ploty Beves oblíbenou volbou nejen pro rodinné domy, ale i pro komerční objekty a veřejné prostory.