Prozkoumejte nový showroom a najděte perfektní plot pro váš pozemek | Beves
Prozkoumejte nový showroom a najděte perfektní plot pro váš pozemek

Prozkoumejte nový showroom a najděte perfektní plot pro váš pozemek

Betonové ploty již mnohokrát prokázaly, že jsou moderním a trvanlivým řešením pro ochranu a ohraničení vašeho pozemku, proto neváhejte ani vy navštívit nově otevřený showroom, kde objevíte nejen širokou škálu betonových plotů, ale také možnosti jejich využití. Na výletě do světa betonových plotů můžete zjistit, co vše tato jedinečná volba nabízí.

Betonové ploty mají i jiná využití

Betonové ploty jsou stále oblíbenějším řešením pro majitele domů, kteří hledají robustní, trvanlivé a snadno udržovatelné ohraničení. Nejde však jen o praktickou volbu – betonové ploty přicházejí v mnoha různých stylech, povrchových úpravách a designech, které dokážou skvěle doplnit estetiku vašeho domova, zahrady či průmyslového pozemku. Kromě betonových desek na ploty vyrábíme i robustní a pevnější betonové, záhonové desky na vyvýšené záhony, jejichž členění dodá zahradě jedinečný vzhled a současně usnadňuje péči o oblíbené květiny, bylinky, či ovoce a zeleninu. I tyto varianty využití betonových desek můžete vidět v naší expozici.

betonové vyvýšené záhony z naší produkce

Navštivte náš showroom a objevte možnosti betonových plotů

Když navštívíte showroom betonových plotů, otevře se vám svět nekonečných možností. Zde můžete prozkoumat různé druhy betonových plotů, jejich barvy, vzory a povrchové úpravy. Zkušení odborníci vám rádi poskytnou rady ohledně výběru plotu, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám, stylu a prostředí vašeho domova. Srozumitelně vám vysvětlí, k čemu slouží betonové sloupky a betonové desky, jak správně betonový plot nainstalovat a mnoho dalšího.

Kde hledat naše výstavní prostory?

Naše společnost sídlí od svého vzniku roku 2002 v Lanškrouně, za ta léta jsme prošli mnoha inovacemi. Dalším naším krokem je větší přiblížení zákazníkům, kteří si mohou všechny možnosti prohlédnout a zjistit potřebné informace. Náš nový showroom naleznete na naší stálé adrese: BEVES LANŠKROUN s.r.o., Nádražní 1169, 563 01, Lanškroun.

Přijeďte si vybrat váš nový plot! Těšíme se na návštěvu!
Volejte na 603 837 776 nebo pište na ploty@beves.cz

Mapa ZDE